Beste Prijsgarantie

Hotel De Oringer Marke

 

De Oringer Marke heeft 33 rookvrije kamers en suites met douche/bad, toilet, flatscreen, telefoon en kluisje. Aan de overzijde van het hoofdgebouw in dependance "De Oringer Stee" zijn eveneens 12 rookvrije kamers met dezelfde faciliteiten.

In het hoofdgebouw zijn alle 33 kamers per lift bereikbaar. De hotelkamers van De Oringer Stee bevinden zich op de 1e en 2e verdieping en zijn niet bereikbaar per lift, alleen met de trap.  

's Ochtends kunt u vanaf 8:00 uur tot 10:30 uur gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet dat wij in het restaurant van De Oringer Marke serveren. U kunt ook dagelijks uw lunch of diner in ons restaurant gebruiken. Onze keuken sluit elke dag om 20:00 uur.

 

Honden zijn helaas niet toegestaan in het restaurant.

 

Verder is het gehele hotel maar ook de dependance voorzien van een draadloos netwerk. U kunt dus gewoon op uw kamer of tijdens uw presentatie surfen op het internet of even uw mail bekijken.


Wilt u specifiek meer informatie over wandelen, fietsen, mountainbiken, racefiets, klik dan op de knop wandelen of fietsen. Voor andere arrangementen klik op de knop arrangementen.