Trainingskampen


In toenemende mate profileert Hotel de Oringer Marke in Odoorn zich, midden op de Drentse Hondsrug, als "sporthotel" van het Noorden. Een rustige bosrijke omgeving, persoonlijke aandacht, Drentse gemoedelijkheid, ervaring met profsporters, (KNVB-oranje teams, FC Gronigen, PSV, FC Twente, KV Mechelen, Heracles, BV Veendam) en natuurlijk goede trainings-accomodatie op loopafstand scheppen een klimaat om te kunnen scoren.

Het hotel beschikt over 32 rookvrije kamers/suites met douche/bad, toilet, flatscreen, telefoon en kluisje. Naast de hotelkamers heeft het hotel voor uw club een aparte ruimte voor ontbijt, lunch, sportmaaltijden, dinerbuffetten en ontspanning. Tevens beschikken wij over een sauna met tylarium, zes bowlingbanen, massageruimte, wasserij, ontspanning (darts, tafelvoetbalspel, hometrainers, fietsen en ATB's ) en op loopafstand tennisbanen.

Graag verzorgen we voor u een boswandeling of een mountainbike tocht met als startpunt het hotel. Ook bieden wij schilderclinics aan in ons eigen atelier of een golfclinic op een van de Drentse golfbanen. Tevens is er een goede relatie met Emmen en Veendam voor een eventuele vriendschappelijke wedstrijd.

 

Hotel Restaurant De Oringer Marke biedt dit trainingskamp aan inclusief:

  • Overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet met ijswater, koffie en thee, melk, karnemelk, jus d'orange
  • Sport-lunchbuffet met koude en warme gerechten ijswater, koffie en thee, melk, karnemelk
  • Driegangen dinerbuffet incl. ijswater
  • Dranken en eten buiten bovengenoemde tegen kaartprijzen
  • 1 avond vrij gebruik van de bowlingruimte
  • U kunt hieronder de folder over de trainingskampen downloaden als PDF bestand.