Direct reserveren ? Klik hier!

Arrangementen

De Oringer Marke heeft verschillende arrangementen voor u samengesteld, waarbij een 3-gangen diner, drankjes of kaarten voor WILDLANDS inclusief zijn. Deze arrangementen zijn online te boeken door op de buttom rechts 'direct reserveren' te klikken. De drie voornaamste arrangementen zijn hieronder beschreven:

Nieuw: Voor alle rechtstreeks geboekte arrangementen is er per kamer een unieke fietsroutegids met 26 fietsroutes direct vanaf het hotel beschikbaar.

   

Hunebed High way arrangement (inclusief unieke fietsroutegids)

Op vakantie naar Drenthe al wandelend, per fiets of met de auto? De Hunebed Highway loopt van Zuidlaren tot Coevorden. Langs deze weg vindt u maar liefst 47 van de 52 hunebedden. Daarnaast kunt u genieten van authentieke dorpen en het unieke Drentse landschap. Vraag naar de door het hotel ontwikkelde wandelgidsen, de fietsroutegids of de autoroutegids om de hunebed Highway vanaf Odoorn te ontdekken. 

  

Wij ontvangen u met een kopje koffie of thee. In de avond serveren we een heerlijk 3 -gangen keuze diner. Als u 's ochtends wakker wordt kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. U kunt overnachten in een kamer van dependance de Oringer Stee (overkant van de straat), een standaardkamer in het hoofdgebouw of een luxe Junior Suite. Het arrangement is al te boeken vanaf € 130,- euro!

 

 

 

 3 t/m 6, daags half-pension arrangement  (inclusief unieke fietsroutegids)

U verblijft een door uw gekozen aantal nachten op een kamer in De Oringer Stee (dependance), of een standaard kamer of een luxe junior suite in De Oringer Marke (hoofdgebouw). In het restaurant ontvangen wij u met een welkomstdrankje. Alle avonden serveren wij een heerlijk 3 gangen keuzediner. Iedere ochtend kunt u gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet. 

.  

 

Hunebed

2-daags Wildlands Adventure Zoo arrangement
Op de aankomstdag ontvangen wij u met een welkomstdrankje. U verblijft 1 nacht op een kamer in de oringer stee (dependance), of een standaard kamer of een luxe junior suite in de oringer marke (hoofdgebouw). `s Ochtends kunt u gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet. Inbegrepen in de arrangementsprijs is een toegangsbewijs voor WILDLANDS in Emmen.