Direct reserveren ? Klik hier!

Arrangementen

3 DAAGS WILDLANDS ADVENTURE ZOO ARRANGEMENT
Op de aankomstdag serveren wij u koffie met een Drents turfje en een 3 gangen keuzediner in de sfeervolle brasserie van het hotel. U verblijft 2 nachten op een basiskamer, standaardkamer of een luxe junior suite.
`s Ochtends kunt u gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet. Inbegrepen in de arrangementsprijs is een toegangsbewijs voor WILDLANDS in Emmen.

Standaardkamer € 140,00 per persoon
Luxe Junior Suite € 155,00 per persoon

 

3 DAAGS HUNEBED ARRANGEMENT
Wij ontvangen u met koffie en een Drents turfje. U verblijft 2 nachten op een basiskamer, standaardkamer of een luxe junior suite, inbegrepen is gebruik van het ontbijtbuffet en 's avonds een 3 gangen keuzediner.
Het arrangement voorziet in een bezoek aan het boomkroonpad, een unieke belevenis waar het bos voor u gaat leven! Tevens kunt u een bezoek brengen aan de schaapskudde met zijn herder in Exloo. Inclusief entree voor het hunebedcentrum in Borger, een aanrader! Een aantal prachtige fiets -en wandelroutes en een autoroute maken het pakket compleet. De attracties zijn prima per fiets te bereiken.

Standaardkamer € 150,00 per persoon
Luxe Junior Suite € 165,00 per persoon
   
   
   

4 DAAGS ONTDEK DRENTHE ARRANGEMENT
Bij aankomst ontvangen wij u met koffie en een Drents turfje. U krijgt een informatiepakket met fiets - en wandelroutes die u voeren door de prachtige bossen en heidevelden van de Drentse Hondsrug en een cultureel Drenthe paspoort (t.w.v. € 25.00) met keuze uit meer dan 15 Drentse musea, galeries en bezienswaardigheden. Tijdens uw verblijf staat er 1 dag een fiets tot uw beschikking. U verblijft 3 nachten op een basiskamer, standaardkamer of een luxe junior suite op basis van halfpension. Het 3 gangen keuzediner wordt geserveerd in onze sfeervolle brasserie.

Standaardkamer € 210,00 per persoon
Luxe Junior Suite € 230,00 per persoo

 

5 DAAGS FIETS ACTIEF ARRANGEMENT
Heerlijk ontspannen kunt u tijdens dit arrangement, het gehele verblijf staat er een fiets tot uw beschikking.
U krijgt een knooppuntenkaart, fiets -en wandelroutes. Incl. onbeperkt gebruik van de sauna en een uurtje bowlen. U verblijft 4 nachten op een basiskamer, standaardkamer of een luxe junior suite. ‘s Ochtends kunt u gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet en `s avonds serveren wij een 3 gangen keuzediner in onze sfeervolle brasserie.

Standaardkamer € 295,00 per persoon
Luxe Junior Suite € 325,00 per persoon

Meerprijs arrangement bij gebruik van een elektrische fiets € 45.00 per persoon.

 

3 DAAGS STANDAARD ARRANGEMENT
U verblijft 2 nachten op een basiskamer, standaardkamer of een luxe junior suite. In de brasserie ontvangen wij u met koffie en een Drents turfje. Beide avonden serveren wij een heerlijk 3 gangen keuzediner. `s Ochtends kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet.

Standaardkamer € 130,00 per persoon
Luxe Junior Suite € 145,00 per persoon

 

4 DAAGS STANDAARD ARRANGEMENT
U verblijft 3 nachten op een basiskamer, standaardkamer of een luxe junior suite. In de brasserie ontvangen wij u met koffie en een Drents turfje. ‘s Avonds serveren wij een heerlijk 3 gangen keuzediner. `s Ochtends kunt u
gebruik maken van het ontbijtbuffet.

Standaardkamer  € 195,00 per persoon
 Luxe Junior Suite  € 217,50 per persoon

 

5 DAAGS MIDWEEK ARRANGEMENT
U verblijft 4 nachten op een basiskamer, standaardkamer of een luxe junior suite. In de brasserie ontvangen wij u met koffie en een Drents turfje. Alle avonden serveren wij een heerlijk 3gangen keuzediner. `s Ochtends kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet.

Standaardkamer € 260,00 per persoon 
Luxe Junior Suite € 290,00 per persoon 

 

8 DAAGS WEEK ARRANGEMENT
U verblijft 7 nachten op een basiskamer, standaardkamer of een luxe junior suite. In de brasserie ontvangen wij u met koffie en een Drents turfje. Alle avonden serveren wij een heerlijk 3 gangen keuzediner. 's Ochtends kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet.

Standaardkamer € 447,50 per persoon 
Luxe Junior Suite  € 500,00 per persoon

 

Genoemde arrangementprijzen zijn per persoon, exclusief toeristen/milieubelasting en annuleringsfonds.
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing, deze zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Prijzenwijzigingen voorbehouden.