Vacature Zelfstandig werkend kok

Als zelfstandige keukenkiller ben jij, samen met je collega's voor de schermen, verantwoordelijk voor
een van ons restaurant. Mice en place, lunch, borrel, diner, menusuggesties en alle voorkomende
keukenwerkzaamheden behoren tot je dagelijkse agenda. Hollen of stilstaan. Het maakt jou allemaal
niet uit en als de zon onder gaat en de laatste gast het restaurant verlaat, proost je samen met je
collega's op het leven.

Bekijk vacature

Vacature Restaurant Manager

Op dagelijkse basis zorg jij voor een efficiënte operatie. Je bent natuurlijk met regelmaat op de werkvloer te vinden, want daar gebeurt het! Het is van belang dat jij een helicopterview en groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en met jouw enthousiasme het team meekrijgt in de richting waar we heen willen gaan. Jij weet als geen ander hoe het werkproces dient te verlopen en zal waar nodig knelpunten meteen constateren en oplossen in samenspraak met het team.

Bekijk vacature

Vacature Medewerker Bediening

Jij bent het gezicht, de ogen, de oren, de neus, en het gevoel van het bedrijf. In je rol ben jij de cruciale schakel tussen alle mooie dingen die we bedenken en de gast die daarvan komt genieten. Samen met je team is het jouw verantwoordelijkheid dat je gasten de ultieme beleving ervaren. In de tijd dat je bij ons werkt krijg je alle gelegenheid om aan je kennis te werken is er niets leuker dan je opgedane kennis te delen met je gasten en collega's.

Bekijk vacature

Vacature Ontbijtmedewerker

Als ontbijtmedewerker ben jij helemaal in je element als het gaat om het verwennen van een gast! Het maakt je niet zo veel uit op welk moment van de dag je werkt maar in de ochtend ben jij toch wel op je best! Je begint s ’morgens met het klaarzetten van het ontbijt. Je zorgt de hele ochtend dat alles bijgevuld blijft en na het ontbijt wordt alles weer opgeruimd. Ook gasten die in de lounge, op het terras iets willen eten of drinken bedien je ondertussen. 

Bekijk vacature