Direct reserveren ? Klik hier!

Individuele reizen

Beleef Drenthe reizen (met nieuwe excursies)

De ''beleef Drenthe reizen'' zijn specifiek volledig verzorgde senioren vakanties, dus inclusief excursies, waar u alleen of met zijn tweeën of met een aantal vrienden en vriendinnen van huis kunt worden gehaald en weer terug gebracht.

Naast de beleef Drenthe excursie reizen kennen we individuele klaverjasmidweken. De klaverjasmidweken zijn volledig verzorgt en u kunt eveneens worden gehaald en gebracht.


Trots ontvangen we u in het in een aantal jaren totaal gerenoveerde hotel, 4 **** waardig en op vele punten rekening gehouden met de senioren gast. Graag ontvangen we u om alleen of samen met uw partner of een vriend(in), er een week volledig en goed verzorgt op uit te gaan, op basis van vol pension, inclusief koffie en thee.

U wordt op de aankomstdag, rond de middag opgehaald via de opstapplaatsen of van huis. Vervolgens rijden we naar Odoorn. Tijdens het ontvangst wordt de bagage naar uw kamer gebracht. Na het diner hebben we een gezellige avond om kennis te maken samen met de andere gasten. We genieten deze week tevens van 4 mooie excursies. De excursies gaan o.v.b. naar de kloosterboerderij, rondtour van Gogh route, rondvaart Zuidlaardermeer met bezoek aan expostitie '' Water'' en een bezoek aan Emmen, waarbij u op eigen gelegenheid een bezoek kan brengen aan Wildlands Aventure Zoo. 

Vanzelfsprekend is een gezellig avondprogramma inbegrepen met o.v.b. een muziekoptreden, bingo, een quiz en een bow-lingavond/spelletjes avond.

 

Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.