Direct reserveren ? Klik hier!

Groepen

Ook dit jaar zijn we verheugd vele groepsreizen te mogen ontvangen. Opnieuw hebben we het excursieprogramma uitgebreid en vernieuwd zodat ook onze trouwe groepen voor een 3e, 4e of een 5e keer nog steeds voldoende keus hebben in nieuwe programma's. Zelfs in het vroege voorjaar en het late najaar draaien we de prachtigste programma's geheel afgestemd op uw wensen.

Programma mogelijkheden:
Ook voor 2018 hebben we weer prachtige en nieuwe excursies voorbereid. Vanzelfsprekend kunt u zelf uw keuze maken uit de vele mogelijkheden zoals u bij ons bent gewend. Enkele voorbeelden; Planetron Dwingeloo, rijden per Smalspoortrein, het vernieuwde Drents Museum in Assen, De advocaatmakerij, Boeren uit vroegere tijden, Royal Goedewagen, Stoeterij het Zwarte Paard, Geopark de Hondsrug, Bad Bentheim in Duitsland, Drenthe van weleer, Het Hunebedmuseum in Borger, Turfsteken en plaggenhutten in het Veenpark, Ellert&Brammert, Rondvaart in de "Blauwe stad", Rondvaart in de stad Groningen, het Vlechtmuseum, rondvaart in de Weerribben, De lavendelboerderij, etc. etc.
De excursies zijn als voorbeeld. In overleg kunnen we tot uw keuze komen.

Avond programma's:
Natuurlijk nodigen wij u weer uit voor een avond op onze bowlingbanen, de film over Drenthe, quiz op de kennismakingsavond, de Schapendansers, of Marion Maters of
De Broeker sirenen, of Shantykoor De Hondsrugzangers met een prachtig zangprogramma van vroeger. Bingo is altijd in het hotel aanwezig. Nieuw dit jaar is het avondprogramma "Heerlijk Hollands" en "De Zomer Voorbij". Een gezellige Hollandse avond met een muziekquiz.

Bij alle arrangementen geldt:
- U wordt gehaald en gebracht naar uw bestemming per luxe touringcar
- Bij aankomst verwelkomen wij u met een welkomstwoord en een kopje koffie of thee
- Logies op basis van vol pension, dus 3 maaltijden per dag
- Inclusief excursies
- Vrij gebruik van spelen, bingo, sjoelen, rummicup, scrabble, yahtsee, kaarten
- Wandel/en fietsroutes gratis beschikbaar, vanaf 1 tot 40 kilometer

 

Groepsprijzen op aanvraag.

 

Zie de bijgevoegde documenten voor meer informatie: 

5 Daagse klaverjasreis 2019
Beleef Drenthe zomerreis 2019