Direct reserveren ? Klik hier!

Oud & Nieuwreizen 2021

Graag ontvangen wij u om alleen of samen met uw partner of een vriend(in), er een week volledig en goed verzorgd op uit te gaan, op basis van volpension, inclusief koffie en thee. U wordt op de aankomst dag, rond de middag opgehaald via de opstapplaatsen of van huis. Vervolgens rijden we naar Odoorn. Tijdens het ontvangst wordt uw bagage naar uw kamer gebracht. Na het diner hebben we een gezellige avond om kennis te maken samen met de andere gasten in onze sfeervolle serre.

 

Noaberhof

Op de oude Es gronden aan de rand van Emmen ligt de museumboerderij de Naoberhof. Een volledig gerestaureerde Saksische boerderij uit 1681 en helemaal ingericht in de stijl van de jaren 20. Hier zien we hoe de mensen uit Drenthe vroeger leefden.

 

Rondrit Carbitschieten & Orvelte

U beleeft een prachtige rondrit onder leiding van een deskundige gids en bezoekt het traditionele Drentse carbitschieten, vervolgens bezoekt het museumdorp Orvelte. In Orvelte bezoeken we de theeschenkerij. 

 

Zwerftocht

Zwerf mee door het prachtige Drentse landschap en ontdek de historistische hunebedden. Deze tocht is onderleiding van een gids. 

 

Boerin Agnes We gaan naar Gasselternijveen. Hier bezoeken we boerin Agnes van “Boer zoekt vrouw”. Met passie en gedrevenheid verteld zij u haar boeren levensverhaal en van haar nieuwe bedrijvigheid, het maken en proeven van advocaat. Uiteraard hebben we een heuse proeverij van verschillende soorten advocaat.

 

Avondprogramma: We hebben een gezellig avondprogramma voor u samengesteld met een muziekavond, Drenthe film, een quiz of bingo en een bowling of een spelletjesavond.

 

 

Oud & Nieuw reis 2021. De prijzen per persoon.

6 Daagse :      28 December    tot    2 Januari    € 495,-     

Toeslagen: 1 Pers. Toeslag 6 daags € 75,- p.p.  

 

Als u van huis wordt gehaald en teruggebracht i.p.v. via opstapplaats bus:  eenmalig  € 45,- p.p.