Kerstreizen 2022

 

Een volledig en goed verzorgde reis, op basis van volpension, inclusief koffie/thee en entrees.

U wordt op de vertrekdag rond de middag opgehaald via de opstapplaatsen of van huis. De excursies tijdens de kerstreis gaan, afhankelijk van de omstandigheden, naar o.a.:

 

Boerin Agnes

We gaan naar Gasselternijveen, hier vinden we boerin Agnes van “Boer zoekt vrouw” en “Onze Boerderij”. Met passie en gedrevenheid verteld zij u haar boeren levensverhaal en haar nieuwe bedrijvigheid, het maken en proeven van advocaat. Uiteraard hebben we een heuse proeverij van verschillende soorten advocaat.

 

Verrassingszwerftocht

Wij hebben weer een mooie tocht voor u uitgezet langs verschillende leuke bezienswaardigheden en natuurlijk langs die bijzondere plekjes waar Drenthe en de omgeving van Odoorn zo bekend om zijn. We drinken koffie bij kat in ’t bakkie.

 

Proefkolonie, Frederiksoord

Ga 200 jaar terug in de tijd en beleef het verhaal van Johannes van den Bosch en de eerste kolonisten (paupers & pioniers) die in de Vrije Koloniën van Weldadigheid een nieuwe toekomst vonden. In Frederiksoord treft u deze unieke historische plek en treed u in de voetsporen van de eerste paupers en ervaart u hun onvergetelijke verhaal via een unieke multimediale tijdreis. 

 

Naberhof

Op de oude Es gronden aan de rand van Emmen ligt de museumboerderij de Naberhof. Een volledig gerestaureerde Saksische boerderij uit 1681 en helemaal ingericht in de stijl van de jaren 20. Hier zien we hoe de mensen uit Drenthe vroeger leefden en boerden op de Hondsrug.

 

1ste kerstdag is er de traditionele wandeling met gids. ’s Avonds op 1e  kerstdag is er een 4 gangen-diner met verrassing.

2e Kerstdag beginnen we met een uitgebreide brunch. Op 2e  kerstdag is er ‘s avonds een 4-gangen kerstbuffet met live muziek in de Oringer zaal.

Avondprogramma: Naast de feestelijke kerstavonden is er een filmavond en een quizavond inbegrepen tijdens deze reis.

 

Op kerstavond is er gelegenheid om de kerk naast het hotel te bezoeken voor een kerstavonddienst, na de dienst vieren we samen kerst onder het genot van een feestelijke kerstborrel.

  

Prijzen per persoon Kerstreizen 2022

  • 6 Daagse - 23 December tot 28 December - € 650,- / Toeslag 1 pers. € 75,-
  • 7 Daagse - 22 December tot 28 December - € 750.- / Toeslag 1 pers. € 90,-
  • 8 Daagse - 21 December tot 28 December - € 825,- / Toeslag 1 pers. € 105,-

Bij de 6 daagse reis zijn 3 excursies inclusief. De 7 en 8 daagse reis zijn inclusief 4 excursies.
Als u van huis wordt gehaald en teruggebracht i.p.v. via opstapplaats bus: eenmalig € 45,- p.p.