Verzorgde reizen


De Oringer Marke biedt zowel individuele reizen als groepsreizen aan. U wordt met beide gehaald en weer thuis gebracht. In deze week of midweek zullen er veschillende middagexcursies plaats vinden en zijn de reizen op basis van volpension incl. koffie en thee. Voor de avonden hebben we tevens een leuk programma.


Beleef Drenthe reizen (met nieuwe excursies)
De ''beleef Drenthe reizen'' zijn specifiek volledig verzorgde senioren vakanties, dus inclusief excursies, waar u alleen of met zijn tweeën of met een aantal vrienden en vriendinnen van huis kunt worden gehaald en weer terug gebracht.

U wordt op de aankomstdag, rond de middag opgehaald via de opstapplaatsen of van huis. Vervolgens rijden we naar Odoorn. Tijdens het ontvangst wordt de bagage naar uw kamer gebracht. Na het diner hebben we een gezellige avond om kennis te maken samen met de andere gasten. We genieten deze week tevens van 4 mooie excursies. De excursies gaan o.v.b. naar de kloosterboerderij, rondtour van Gogh route, rondvaart Zuidlaardermeer met bezoek aan expostitie '' Water'' en een bezoek aan Emmen, waarbij u op eigen gelegenheid een bezoek kan brengen aan Wildlands Aventure Zoo. 

Vanzelfsprekend is een gezellig avondprogramma inbegrepen met o.v.b. een muziekoptreden, bingo, een quiz en een bow-lingavond/spelletjes avond. 
 

Zorg en verzorging tijdens uw verblijf
Heeft u zorg nodig tijdens uw verbijf bij Hotel Restaurant de Oringer Marke? Dat kan! In samenwerking met woon/zorgcentrum De Paasbergen bieden wij u de mogelijkheid om tijdens uw verblijf dezelfde zorg te ontvangen als in uw thuissituatie.

Ons hotel is nagenoeg drempelloos, beschikt over een mindervaliden toilet en aangepaste kamers maar ook kamers met een gelijkvloerse aparte douche en bewegingsvrijheid voor rollator of rolstoel. Informeert u naar de mogelijkheden en wij ontzorgen u en uw familie tijdens uw verblijf!

 

Meer informatie