Direct reserveren ? Klik hier!

Kerstreizen

Een volledig en goed verzorgde reis,  op basis van vol pension, inclusief koffie/thee en entrees. U wordt op de vertrekdag, rond de middag, opgehaald via de opstapplaatsen of van huis. De excursies tijdens de kerstreis gaan, afhankeljk van de weersomstandigheden, naar o.a. :

 

Nachtwacht Dalfsen We bezoeken de Nachtwacht in Dalfsen. De schilder Jan van der Horst werkte 5 jaar aan een meesterkopie van de Nachtwacht. Het doek van 3,9 meter breed en 4,8 meter hoog beschikt tevens ook over de zijpanelen die in Amsterdam ontbreken

 Havezate Mensinge
Er zijn nog maar enkele havezaten in Drenthe en Mensinge neemt hierin een bijzondere plaats in. Dit komt door de ouderdom van het gebouw en de rijke unieke inventaris die bewaard is gebleven. Tegenwoordig is het een uniek museum volledig in kerstsfeer

Roder Jongenskoor
Na vele positieve reacties hebben we weer plaatsen gereserveerd in de prachtige Martinikerk in Groningen voor het concert van het Roder Jongenskoor. Tijdens dit concert zullen moderne en traditionele Christmas Carols ten gehoor worden gebracht.

Zwerftocht Drentse Hooglanden
Wij hebben weer een mooie tocht voor u uitgezet langs verschillende leuke bezienswaardigheden en natuurlijk langs die bijzondere plekjes waar Drenthe en de omgeving van Odoorn zo bekend om zijn.  We drinken koffie bij kat in ’t bakkie.

 

Kerstavonddienst : Op kerstavond is er gelegenheid om de kerk naast het hotel te bezoeken voor een kerstavonddienst, na de dienst vieren we samen kerst onder het genot van een feestelijke kerstborrel.

1ste  kerstdag is er de traditionele wandeling met Klaasjan. ’s Avonds op 1ste kerstdag is er een 4 gangen-diner met verassing.

2e Kerstdag beginnen we met een uitgebreide brunch. Op 2ste kerstdag is er ‘s avonds een 4-gangen kerstbuffet met live muziek in de Oringer zaal.

Avondprogramma: Naast de kerstavonden met live muziek is er een filmavond en een quizavond inbegrepen tijdens deze reis

 

 

6 daagse kerstreis                               23 december tot 28 december        €550.00      Toeslag 1 pers €60.00 

7 daagse kerstreis                               22 december tot 28 december        €625.00      Toeslag 1 pers €75.00 

8 daagse kerstreis                               21 december tot 28 december        €700.00      Toeslag 1 pers €90.00 

13 daagse kerst-oud/nieuw reis        21 december tot 2 januari               €1150.00    Toeslag 1 pers €155.00 


Als u van huis wordt gehaald en teruggebracht i.p.v. via opstapplaats bus: eenmalig  € 40,- p.p. toeslag