Direct reserveren ? Klik hier!

Kerstreizen

Een volledig en goed verzorgde reis,  op basis van vol pension, inclusief koffie/thee en entrees. U wordt op de vertrekdag, rond de middag, opgehaald via de opstapplaatsen of van huis. De excursies tijdens de kerstreis gaan, afhankeljk van de weersomstandigheden, naar o.a. :

 

 

*Smokkelroute over de Hondsrug en westerende Vandaag maken we een rondtour in de omgeving van Wester-wolde. We bezoeken de mooiste plekjes van dit gebied. Het is een grensgebied en de gids heeft leuke verhalen over de verschillende smokkelmethodes die vroeger werden gebruikt..

* Bezoek stad Leer, kerstmarkt  Tijdens de kerstmarkt wordt het binnen plein van Leer verlicht door een 12 meter lange kerstboom met 45.000 lichtjes. Tijdens het rondlopen komt je een geur tegemoet van warme glühwein en geroosterde amandelen. Ook voor kerstshoppen bent u aan het juiste adres er zijn verschillende versierde hutten met sieraden, houtwerk, kaarsen en nog veel meer leuke kerstspulletjes. Er word ook een humoristische glasblaasshow gegeven door Engelsman Mark Locock.

*Advocaatmakerij de Rosinkhof In Leggeloo vinden we het melkveebedrijf van de familie Rosink en als nevenactiviteit maken zij verschillende soorten roomadvocaat. Advocaat met heerlijke smaken zoals Amaretto, Mango. Boerenjongens, Perzik en Naturel worden hier geproduceerd. Uiteraard gaan we ook van de lekkernij proeven.

Op kerstavond is er gelegenheid om de kerk naast het hotel te bezoeken voor een kerstdienst.  Na afloop van de dienst vieren we kerstfeest met een gezellig kerstavondbuffet. 1ste  kerstdag hebben we een gedichten wandeling met Klaas-Jan. 2e Kerstdag is er tevens een uitgebreide brunch. Op 1ste en 2e kerstdag is er een 4-gangen diner met levendige muziek. Ook is er een filmavond en een bowlingavond inbegrepen.

 

6 daagse kerstreis                               23 december tot 28 december              

7 daagse kerstreis                               22 december tot 28 december              

8 daagse kerstreis                               21 december tot 28 december              

13 daagse kerst-oud/nieuw reis         21 december tot 2 januari                     

Als u van huis wordt gehaald en teruggebracht i.p.v. via opstapplaats bus: eenmalig  € 40,- p.p. toeslag