Direct reserveren ? Klik hier!

Kerstreizen 2021

De kerstreizen van 2021 zijn in de maak, houdt onze website in de gaten voor verdere informatie. Hieronder vindt u informatie van de kerstreizen van 2020 om een impressie te krijgen van onze kerstreizen. 

 

Een volledig en goed verzorgde reis,  op basis van vol pension, inclusief koffie/thee en entrees. U wordt op de vertrekdag, rond de middag, opgehaald via de opstapplaatsen of van huis. De excursies tijdens de kerstreis gaan, afhankeljk van de weersomstandigheden, naar o.a. :

Boerin Agnes
We gaan naar Gasselternijveen, hier vinden we boerin Agnes van "Boer zoekt vrouw"en "onze Boerderij". Met passie en gedrevenheid verteld zij u haar boeren levensverhaal en haar nieuwe bedrijvigheid, het maken en proeven van advocaat. Uiteraard hebben we een heuse proeverij van verschillende soorten advocaat.

Verrassings zwerftocht 
Wij hebben weer een mooie tocht voor u uitgezet langs verschillende leuke bezienswaardigheden en natuurlijk langs die bijzondere plekjes waar Drenthe en de omgeving van Odoorn zo bekend om zijn.  We drinken koffie bij kat in ’t bakkie.

Proefkolonie, Frederiks Oord
Ga 200 jaar terug in de tijd en beleef het verhaal van Johannes van den Bosch en de eerste kolonisten (paupers & pioniers) die in de Vrije Koloniën van Weldadigheid een nieuwe toekomst vonden. In Frederiksoord treft u deze unieke historische plek en treed u in de voetsporen van de eerste paupers en ervaart u hun onvergetelijke verhaal via een unieke multimediale tijdreis. 

Naoberhof 
Op de oude Es gronden aan de rand van Emmen ligt de museumboerderij de Naoberhof. Een volledig gerestaureerde Saksische boerderij uit 1681 en helemaal ingericht in de stijl van de jaren 20'. Hier zien we hoe de mensen uit Drenthe vroeger leefden en boerden op de Hondsrug.

 

Kerstavonddienst : Op kerstavond is er gelegenheid om de kerk naast het hotel te bezoeken voor een kerstavonddienst, na de dienst vieren we samen kerst onder het genot van een feestelijke kerstborrel.

1ste  kerstdag is er de traditionele wandeling met Klaasjan. ’s Avonds op 1ste kerstdag is er een 4 gangen-diner met verassing.

2e Kerstdag beginnen we met een uitgebreide brunch. Op 2ste kerstdag is er ‘s avonds een 4-gangen kerstbuffet met live muziek in de Oringer zaal.

Avondprogramma: Naast de kerstavonden met live muziek is er een filmavond en een quizavond inbegrepen tijdens deze reis

 

 

6 daagse kerstreis                              23 december tot 28 december    €595.00     Toeslag 1 pers €75.00 

7 daagse kerstreis                              22 december tot 28 december    €675.00     Toeslag 1 pers €90.00 

8 daagse kerstreis                              21 december tot 28 december    €745.00     Toeslag 1 pers €105.00 


Als u van huis wordt gehaald en teruggebracht i.p.v. via opstapplaats bus: eenmalig  € 40,- p.p. toeslag