Direct reserveren ? Klik hier!

Kerstreizen 2019

Een volledig en goed verzorgde reis,  op basis van vol pension, inclusief koffie/thee en entrees. U wordt op de vertrekdag, rond de middag, opgehaald via de opstapplaatsen of van huis. De excursies tijdens de kerstreis gaan, afhankeljk van de weersomstandigheden, naar o.a. :

Havezate Mensinge
Er zijn nog maar enkele havezaten in Drenthe en Mensinge neemt hierin een bijzondere plaats in. Dit komt door de ouderdom van het gebouw en de rijke unieke inventaris die bewaard is gebleven. Tegenwoordig is het een uniek museum volledig in kerstsfeer

Roder Jongenskoor
Na vele positieve reacties hebben we weer plaatsen gereserveerd in de prachtige Martinikerk in Groningen voor het concert van het Roder Jongenskoor. Tijdens dit concert zullen moderne en traditionele Christmas Carols ten gehoor worden gebracht.

Verrassings zwerftocht 
Wij hebben weer een mooie tocht voor u uitgezet langs verschillende leuke bezienswaardigheden en natuurlijk langs die bijzondere plekjes waar Drenthe en de omgeving van Odoorn zo bekend om zijn.  We drinken koffie bij kat in ’t bakkie.

Tapijt museum in Genemuiden
Genemuiden, de tapijtstad van nederland! Dit Jaar gaan we op excursie naar het tapijt museum in Genemuiden. Tapijten worden hier als sinds de 16e eeuw geweven. In het "levend" museum wordt de historie van het weven van tapijten getoond en uitgelegd. 

Kerstavonddienst : Op kerstavond is er gelegenheid om de kerk naast het hotel te bezoeken voor een kerstavonddienst, na de dienst vieren we samen kerst onder het genot van een feestelijke kerstborrel.

1ste  kerstdag is er de traditionele wandeling met Klaasjan. ’s Avonds op 1ste kerstdag is er een 4 gangen-diner met verassing.

2e Kerstdag beginnen we met een uitgebreide brunch. Op 2ste kerstdag is er ‘s avonds een 4-gangen kerstbuffet met live muziek in de Oringer zaal.

Avondprogramma: Naast de kerstavonden met live muziek is er een filmavond en een quizavond inbegrepen tijdens deze reis

 

 

6 daagse kerstreis                              23 december tot 28 december        € 575.00      Toeslag 1 pers €60.00 

7 daagse kerstreis                              22 december tot 28 december        € 650.00      Toeslag 1 pers €75.00 

8 daagse kerstreis                              21 december tot 28 december        € 725.00      Toeslag 1 pers €90.00 

13 daagse kerst-oud/nieuw reis     21 december tot 2 januari                € 1200.00    Toeslag 1 pers €155.00 


Als u van huis wordt gehaald en teruggebracht i.p.v. via opstapplaats bus: eenmalig  € 40,- p.p. toeslag