Direct reserveren ? Klik hier!

Oud & Nieuwreizen

 Graag ontvangen wij u om alleen of samen met uw partner of een vriend(in), er een week volledig en goed verzorgd op uit te gaan, op basis van volpension, inclusief koffie en thee. U wordt op de aankomstdag, rond de middag opgehaald via de opstapplaatsen of van huis. Na het diner hebben we een gezellige avond om kennis te maken samen met de andere gasten in onze serre.

De excursies tijdens de oud & nieuwreis gaan afhankelijk van de weersomstandigheden, naar :

De Kloosterboerderij We gaan op bezoek bij familie Kuijter, zij hebben een kloosterboerderij nagebouwd en brengen ons terug naar de tijd van de kloosterlingen en kruisheren. In vervlogen tijden stonden in deze regio wel 34 kloosters en 80 kloosterboerderijen. In de boerderij vinden we oude kloosterbeelden en bidstoelen. Maar het gaat hier ook om de dames die het melk produceren.

De Groninger Kroon
Galerie en beeldentuin ‘De Groninger Kroon’ ligt in een zeer weids landschap met pas aan de horizon teken van menselijk leven. Niet de eerste plek waar u aan denkt voor een galerie. De omgeving is al een schilderij op zich.

Zwerftocht langs het traditionele carbidschieten met bezoek aan museumboerderij de Ar.
Wij hebben weer een mooie tocht voor u uitgezet langs verschillende leuke bezienswaardigheden en natuurlijk gaan we kijken bij het traditionele carbidschieten. We drinken koffie bij museumboerderij de Ar.

Op 31 december vieren we oudjaarsavond feestelijk met een 4 gangen diner/buffet en live muziek.
Om twaalf uur proosten we met elkaar op het nieuwe jaar.

Avondprogramma:  een bowlingavond, een Drentse sjoelavond en een quizavond zijn inbegrepen tijdens deze reis

Oud & Nieuw reis 2019. De prijzen per persoon.
6 Daagse       28 December    tot    2 Januari    € 475,-      Toeslag 1 pers. € 65,-

 

Als u van huis wordt gehaald en teruggebracht i.p.v. via opstapplaats bus: eenmalig € 40,- p.p