Direct reserveren ? Klik hier!

Kerstbowlen

Bowlen en eten Kerstbuffet

In een ontspannen sfeer kunt u genieten van ons traditionele kerstbowlen en buffet. U kunt hiervoor op beide kerstdagen zowel 's middags als 's avonds terecht. De middag is van 13.00 uur tot 16.30 uur en de avond van 18.00 uur tot 21.30 uur. Voor de kinderen is er een speelhoekje.

Het kerstbuffet bestaat onder andere uit een varitiet aan vlees en vis waaronder ham, coppa, nagelhout, paté en kipgerechten, zalm en diverse gerookte vissoorten. Er is een mooi gevarieerd saladebuffet en vers fruit. In het warme gedeelte van het buffet serveren we diverse rundvlees, kip, wild en varkensvleesgerechten. Daarnaast ook gepocheerde en gebakken vis, vegetarische gerechten, pasta en rijst. Het aanbod van garnituren is ruim, van groente -en aardappelgerechten tot stokbrood, boerenbrood en diverse boters en koude sauzen. 

Voor de kinderen is er een buffet met o.a. frites, (min)snacks, komkommertjes, tomaatjes, poffertjes, pizza, knakjes, mayonaise en appelmoes.

Ter afsluiting serveren we een coupe vanilleijs met slagroom en een kerstverrassing en hebt u de keuze uit divrese sauzen en warme kersen. Voor de kinderen een kinderijsje met verrassing. 

 

 

Prijs: € 32.50 per persoon

 

Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis

Kinderen van 3 t/m 8 jaar € 15.00 per kind

Kinderen van 9 t/m 12 jaar € 20.00 per kind

 

Prijs all -inclusive € 47.50 per persoon

(Onbeperkt drinken m.u.v. buitenlands gedistilleerde dranken, speciaalbieren en likeuren)

 

Kinderen All-inclusive

0 t/m 2 jaar  € 7.50 per kind 

3 t/m 8 jaar  € 25.00 per kind 

9 t/m 12 jaar € 30.00 per kind