Direct reserveren ? Klik hier!

Bridgen groepen

Bridge reizen 2018 met uw eigen groep

Bridgen in Drenthe! Kom tot rust, speel u spel en beleef Drenthe! Deze bridgevakantie staat niet alleen ovoor bridge, maar vooral ook voor ontspanning en plezier. Samen met u kunnen we uw weekend invullen zoals u dat wilt. Met excursies, al of niet met eigen vervoer of per touringcar, een natuurtocht per hunze-express, een leuke fiets of wandeldag al of niet met gids, een leuke afscheidsavond ''heerlijk hollands'' of ''de zomer voorbij'' inclusief live muziek, een leuke bowlingmiddag een oud hollandse spelletjes middag, kortom een programma afgestemd op uw wensen. Natuurlijk kunt u ook uw gasten overdag vrij laten zodat men zelf kan wandelen, fietsen of er met de auto op uit kan gaan. Wandel-, fiets-, en autoroutes en diverse mogelijkheiden voor uitstapjes zijn in het hotel beschikbaar. Onze bridge arrangementen staan altijd in het teken van persoonlijke aandacht, sportiviteit en vooral gezelligheid! Kortom beleef Drenthe! Nieuw sinds dit jaar is ons overdekt verwarmde terras met uitkijk over het dorpsplein. Zo kunt u ook in het najaar nog heerlijk buiten zitten.

 Drenthe: Verzamelplaats voor bijzondere ervaringen


In Zuidoost Drenthe, midden op de Drentse Hondsrug ligt de gemeente Borger-Odoorn. Het dorp Odoorn is een typisch Brinkdorp en is vanwege de gunstige ligging bijzonder in trek. In het gezellige oude centrum is en goed toeven. Omringd door bossen, weiden en heidevelden, is Odoorn het ideale uitgangspunt voor mooie fiets- en wandeltochten en voor een aantal prachtige excursies. Het ligt bovendien maar 7 kilometer van Emmen met zijn beroemde Dierenpark.

Hotel de Oringer Marke: (4**** comfort 3*** prijs)

Het familiair gerunde hotel 'De Oringer Marke' is een uitgelezen plek wanneer u op zoek bent naar rust, gastvrijheid en gezelligheid in het centrum van Odoorn. Alle 32 uitstekende kamers en suites zijn voor zien van douche en/of bad, toilet, föhn, telefoon, flatscreen tv, kluisjes, bureau en een zitje. Het hotel beschikt verder over een lift, brasserie, huiskamer met goed gevulde boekenkast, lounge, tylarium en sauna, wijnkelder en zes bowlingbanen. Bij het hotel kunnen fietsen worden gehuurd. In het hotel is ook een schoonheidssalon aanwezig. Tevens is het hotel volledig ingericht voor mindervalide met een aantal aangepaste kamers.

Excursie mogelijkheden:

Overdag hebt u ruimschoots de mogelijkheid Drenthe te ontdekken. Ook in het vroege voorjaar en het najaar zijn er vele mogelijkheiden. Enkele voorbeelden: het Hunebedmuseum in Borger, Dorp van Bartje in Rolde, de dierentuin in Emmen, het van Gogh museum in Nieuw-Amsterdam, de schaapskudde in Exloo, het Boomkroonpad in Gasselte, het herinneringscentrum in Westerbork, de stad Groningen of winkelen in Emmen, de lavendelboerderij, de advocaatmakerij, Planetron in Dwingeloo etc. etc.

Bridgezaal:

In het hotel is een mooi ingerichte pas gerenoveerde bridgezaal met goede verlichting. Er is evt. een dansvloer. Natuurlijk kunt u ook na het bridgen gezellig vertoeven aan de bar of in onze lounge/serre.

 

De prijzen kunt u bij ons aanvragen, per email of telefonisch : info@deoringermarke.nl  | 0591-519000

De Oringer Marke
Hoofdstraat 9
7873 BB, Odoorn

0591 - 519 000
info@deoringermarke.nl