Direct reserveren ? Klik hier!

Actief en sport

Op deze pagina vindt u onder de knoppen wandelen en fietsen uitgebreidde informatie voor recreatief wandelen en fietsen met daarbij leuke arrangementen

Vanuit Odoorn kunt u prachtige wandel- en fietstochtentochten maken met veel cultuur, prachtige natuurgebieden, mooie brinkdorpen individueel of met een groep. De diverse wandel- en fietsroutes routes liggen voor u gereed. Het hotel is voorzien van een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten.

 

De meer sportieve fietser vindt onder knop mountainbiken uitgebreidde informatie over mountainbike routes en race routes. Vanuit Odoorn is er een vaste route richting Exloo en Borger en een route richting Emmen. In Sleen vindt u bij de kibbelkoele een prachtige route met veel hoogtemeters en veel singletracks. Ook met een groep bent u van harte welkom en kunnen we voorzien in een gids zowel voor race als atb. Voor de racer hebben we een aantal routes per gps. U heeft de keuze uit meerdere routes van ca. 60 km, 80 km en 100km.  

 

Onder de knop Golf vindt u informatie over de green fees en de verschillende golfbanen rondom Odoorn. Graag reserveren we voor u een green fee. Wilt u uw vaardigheden verbeteren bieden we graag de mogelijkheden aan van clinics en trainingen. Deze worden veeal gegeven op de 18 holes baan van de Semlanden in Gasselte waar u professioneel wordt begeleid.

 

Onder de knop trainingskampen vindt u de informatie voor een paar dagen er tussen uit met uw club. Vanuit het hotel wandelt u eenvoudig naar de velden van Oring. Wilt u op kunstgras trainen , dan bieden wij u de mogelijkheid om op de velden van WKE te trainen. Graag verzorgen wij voor u een mountainbike clinic, een golfclinic, of een avondje stappen in Emmen of Groningen inclusief touringcar. Op verzoek kunnen wij bemiddelen in het verzorgen van een oefenwedstrijd op uw gewenst nivo.

 

Wilt u liever een trainingsstage of weekend op de racefiets of de mountainbike, neem dan even contact met ons op.